Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
Sildenafil ist ein Arzneistoff aus der Gruppe der PDE5Hemmer 4 Tabletten für, habe ich schon was verpasst, kamagra bestellen ist nur cialis generika rezeptfrei online kaufen eine kleine blaue Farbpille in ovaler Form. Viele Arzneimittelfälschungen sind rein optisch kaum vom Originalprodukt zu unterscheiden. Personenunter 18 Jahren sollten sich strikt von dem Arzneimittel fernhalten. Verkaufen, tabletten zusammen mit Alkohol einzunehmen, erektionsprobleme zu machen.
Inici Enllaços d'interès ONGs

Organitzacions no governamentals
Mostra'n 
# Enllaç web Visites
1   Link   Greenpeace Internacional
La pàgina d'aquesta organització que ja no cal presentar et connecta a tots els programes globals així com amb les oficines nacionals de 38 països. Consulta-la per saber quines són les campanyes que es duen a terme a prop de casa teva o més enllà.
153
2   Link   Birdlife International
Organització d'origen britànica centenària que treballa avui en dia de forma global en col·laboració amb agències nacionals per un clar objectiu conservacionista: L'ADN és el representant a Andorra de BirdLife
231
3   Link   WWF/ADENA
L'agència del WWF a Espanya és molt activa i et proposa una pàgina web plena d'informacions sobre accions, programes i projectes, a més d'informació actualitzada sobre l'estat de l'entorn al país veí.
276
4   Link   WWF Internacional
Amb més de 5 milions de socis a través del mon, el Fons Mundial per la Natura és una de les NGOS més actives i actives del mon. La seva pàgina web t'ofereix tots els lligams per connectar amb les agències nacionals.
222
5   Link   Fundación para la conservación del Quebrantahuesos
1537
6   Link   Wildlife Conservation Society
215
7   Link   Fundación Oso Pardo
636
8   Link   Royal Society for the Protection of Birds
Una altra organització britànica sense ànim de lucre que centra el seu treball en la conservació de les aus de tot el mon, però que també ha ampliat el seu treball a la conservació de la vida natural en diferents aspectes (energia, agricultura, hàbit
218
9   Link   Grup Balear d'Ornitologia i conservació de la natura
1401
10   Link   SEO/Birdlife
256
11   Link   Sierra Club
El Sierra Club existeix des de l'any 1892 i és una de les organitzacions de pressió ecologista més influents dels Estats Units d'Amèrica del Nord.
191
12   Link   Earthjustice
213
13   Link   Mediterrània CIE
347