Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
La Gestapo mezclaba sus rituales de asesinatos al azar con el trillado de las aldeas polacas compra levitra para reclutar a la fuerza mano de obra en una población ya diezmada por la hambruna y por las necesidades más elementales. Quel sont les effet secondaire du viagra. You can buy Levitra tablets online from The Independent Pharmacy.
. Si tienes alguna duda siempre puedes ponerte en contacto con nuestro servicio de Atención al Cliente y encontraremos una.
Inici Projecte LANIUS

Avís legal PDF Imprimeix Correu electrònic

Avís legal

www.adn-andorra.org és un domini d'Internet de titularitat de l'Associació per a la Defensa de la Natura.
L'adreça de l'Associació per a la Defensa de la Natura és:
ADN - Associació per a la Defensa de la Natura
Apartat de Correus Espanyols núm. 96
Andorra la Vella
Principat d'Andorra
Tel.: (+376) 86 60 86
Fax.: (+376) 86 65 86
E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
1. Condicions d'accés
L'accés al lloc web de l'Associació per a la Defensa de la Natura comporta l'acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal, i també de la utilització del lloc web, dels seus continguts i serveis de conformitat amb la legislació vigent.
Per aquest motiu us recomanem que llegiu atentament el contingut d'aquest avís si voleu accedir-hi i utilitzar la informació i els serveis que ofereix la pàgina web de l'Associació per a la Defensa de la Natura.
Recomanacions d'accés:
- Navegador recomanat: Internet Explorer 6, Mozilla Firefox 2.0 o superiors
- Resolució recomanada: Suporta 800x600 o superior
2. Condicions d'ús
L'usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit dels continguts i dels serveis que ofereix aquest lloc web, i a abstenir-se de realitzar activitats il·legals, il·lícites o contràries a la bona fe i a l'ordre públic; de tota activitat dirigida a suplantar qualsevol persona física o jurídica; d'interferir, alterar, eludir, desconnectar o manipular el sistema, els servidors, les xarxes, els continguts o qualsevol dels dispositius de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats.
En cas d'incompliment de les condicions d'accés i d'ús d'aquest lloc web es prendran, sense previ avís, les mesures necessàries per evitar les activitats i les conductes descrites.
3. Objecte
La pàgina web de l'Associació per a la Defensa de la Natura té per objecte principal informar sobre les activitats del ADN i dels seus serveis, facilitant la possibilitat d'obtenir un servei de correu electrònic a la xarxa internet i, possibilitant mitjançant internet la realització de diverses consultes.
4. Continguts
L'usuari assumeix, coneix i accepta que la informació continguda en aquest lloc web és merament informativa; els continguts del lloc web poden ser inexactes, contenir errors o no estar degudament actualitzats, tanmateix l'Associació per a la Defensa de la Natura posarà tots els mitjans possibles per corregir-los o esmenar-los.
Els continguts, l'organització i els enllaços han estat seleccionats per l'Associació per a la Defensa de la Natura.
L'Associació per a la Defensa de la Natura es reserva el dret de modificar, actualitzar, afegir o eliminar els continguts del lloc web, i també limitar o impedir l'accés, ja sigui temporalment ja sigui definitivament, sense notificació prèvia.
5. Exempció de responsabilitats
L'Associació per a la Defensa de la Natura no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de la disponibilitat i la continuïtat tècnica del funcionament del lloc web.
L'Associació per a la Defensa de la Natura no es fa responsable dels danys que es puguin causar en els equips dels usuaris com a conseqüència de l'existència de possibles virus informàtics que l'usuari pugui contraure a causa de la navegació pel lloc web.
La responsabilitat de l'ús de la informació continguda al lloc web és del mateix usuari.
L'Associació per a la Defensa de la Natura no pot garantir la inexistència d'errors en l'accés al lloc web, en els seus continguts ni que aquests es trobin totalment actualitzats, tanmateix posarà tots els mitjans possibles per corregir-los o esmenar-los.
L'Associació per a la Defensa de la Natura no es fa responsable en cap cas dels continguts, de les informacions o de les imatges que no depenguin del lloc web, ni estiguin gestionats per l'Associació per a la Defensa de la Natura; dels danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin derivar per part de tercers a través del lloc web.
Així mateix, l'Associació per a la Defensa de la Natura no garanteix que un document disponible en línia reprodueixi exactament un text adoptat publicat. La informació facilitada a través d'aquest lloc web no substitueix les publicacions editades o distribuides pels Editors o Editorials, l'edició impresa dels quals és l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut.
6. Drets de propietat intel·lectual
Els continguts i els elements gràfics que formen part del lloc web www.adn-andorra.org difosos a través d'aquest mateix lloc web són de titularitat exclusiva de l'Associació per a la Defensa de la Natura.
Queda prohibida la reproducció total o parcial dels continguts d'aquesta web sense autorització expressa.
7. Enllaços
La presència a www.adn-andorra.org d'enllaços a altres webs externes (enllaços) té un caràcter merament informatiu. Per tant, l'Associació per a la Defensa de la Natura no es responsabilitza ni dóna cap tipus de garantia respecte a les informacions, opinions i conceptes que s'emetin, es publiquin o es distribueixin en aquests enllaços, i tampoc es responsabilitza dels danys i perjudicis que puguin generar els productes o serveis oferts a través d'aquests enllaços.
Aquest avís legal afecta únicament i exclusivament el lloc web www.adn-andorra.org , i no d'altres llocs web que eventualment es pugin consultar mitjançant enllaços, ni els enllaços d'altres llocs webs continguts a www.adn-andorra.org
8. Llicència Joomla!
Joomla! és Software Lliure distribuït sota licencia GNU/GPL.
--------------------------------------------------------------------------------
Política de privadesa
Recollida i tractament de dades personals
En aquest lloc web no es recull cap dada personal sense el vostre consentiment, ni se cedeixen a tercers.
Les dades que se sol·liciten als usuaris són les estrictament necessàries i imprescindibles per poder proporcionar una resposta o una prestació de servei efectiva a l'usuari.
Igualment, la finalitat de la recollida de les vostres dades, el responsable del tractament, l'adreça on podeu exercir els vostres drets i la durada de la conservació de les dades s'especifiquen a l'avís de privadesa vinculat a l'opció o al servei que utilitzeu.
Les dades personals recollides en aquest lloc web es tractaran únicament i exclusivament amb la finalitat descrita a l'avís de privadesa, i no s'utilitzaran per a cap altra finalitat.
Drets dels usuaris
En qualsevol moment els usuaris tenen dret a obtenir la confirmació de l'existència dels tractaments de les seves dades personals, el seu contingut, l'origen i també l'exercici de qualsevol dels drets d'accés, oposició, rectificació o supressió, segons els articles 15, 22, 23, 24 de la Llei 15/2003 qualificada de protecció de dades personals, del 18 de desembre.
Aquests drets es poden exercir davant l'Agència Andorrana de Protecció de Dades, carrer Prat de la Creu, 59-65, esc. A, despatx 1-A, d'Andorra la Vella - Principat d'Andorra.
Registre de fitxers
Queda prohibida la reproducció total o parcial, inclosa la descàrrega del contingut, a qualsevol mitjà sense l'autorització expressa de l'Associació per a la Defensa de la Natura.
Dades estadístiques
Únicament, amb la finalitat d'oferir-vos un millor servei a través d'aquesta pàgina i amb l'objectiu de facilitar-ne l'ús, es poden recollir les dades següents; el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, i l'activitat i la freqüència d'utilització dels usuaris. Aquestes dades es podran utilitzar amb la finalitat exclusiva d'obtenir informació estadística anònima sobre l'ús del lloc web o per controlar-ne el funcionament tècnic, i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració.
Enllaços
Aquesta política de privadesa és aplicable únicament i exclusivament a les dades recollides en aquest lloc web www.adn-andorra.org , i no a les dades recollides en altres llocs web que eventualment es poden consultar a través dels enllaços, ni als enllaços d'altres llocs web amb www.adn-andorra.org
Galetes
En cap cas s'utilitzen galetes (cookies ) per a l'adquisició de dades personals identificatives de l'usuari ni s'enregistren les seves adreces IP. L'ús de galetes (cookies ) es reserva exclusivament per facilitar a l'usuari l'accessibilitat al lloc web i per a estadístiques.
Legislació
La privadesa de tota la informació facilitada, tant la facilitada per l'usuari a través dels mitjans de recollida de dades personals amb finalitats de transaccions comercials, com l'accessible a través del lloc web, està regulada per la Llei 15/2003 qualificada de protecció de dades personals, del 18 de desembre, i pels reglaments que la desenvolupen.