Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
Inici Activitats Sortida naturalista a la vall del Madriu des d'Engolasters resseguint el volum 6 de la col·lecció Pas a pas per Andorra

Sortida naturalista a la vall del Madriu des d'Engolasters resseguint el volum 6 de la col·lecció Pas a pas per Andorra PDF Imprimeix Correu electrònic

Hem preparat una sortida naturalista a la vall del Madriu resseguint l'itinerari proposat al volum de la col·lecció Pas a pas per Andorra dedicat a aquesta vall. Podeu consultar aquest volum en aquest enllaç.

 

Us convidem a assistir a aquesta sortida de l'associació ADN que tindrà lloc el proper diumenge 2 de novembre. Ens trobarem a la Plaça del Poble d'Andorra la Vella a les 9h del matí.

 

L'itinerari que seguirem és molt assequible, es ressegueix el camí de gran recorregut entre Engolasters i el Madriu fins arribar a La Plana. Es preveu acabar la sortida abans de les les 15h. Es recomana portar menjar, aigua i roba d'abric. Aquesta activitat anirà a càrrec d'Albert Ruzafa, enginyer de forest.

 

Per més informació, contacteu-nos al correu electrònic de l'associació. Us agrairem que ens confirmeu la vostra assistència enviant un correu electrònic amb el nom i telèfon a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la Es tracta en aquest cas d'una activitat gratuïta i oberta a tothom. Recordem que pel que fa als cursets que l'associació realitzi, aquests només seran gratuïts per als socis de l'ADN. Us recordem també que si voleu participar a l'ADN, encara que sigui de forma puntual, només ens ho heu de dir, ens ajudaria molt, gràcies!

 

Associació per a la Defensa de la Natura (http://www.adn-andorra.org)

 

Portada200ppp_500