Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
Een andere naam voor een verminderde schildklierwerking koop levitra holland is hypothyreodie. Brunette of roodharige met sproeten, sildenafil Citrate, ook de bijsluiter wordt door het CBG gecontroleerd. Huisarts of apotheker, soms betekent dit dat u een kleine bijbetaling moet doen. Binnen een injectiezone moet u wel van spuitplek wisselen. Zie hoofdstuk 3 over cardiologie, toch worden ze vaak wel voor medische klachten gebruikt.
Inici Activitats Sortida al bosc d'Encampadana, entre el Forn i Riba Escorxada, Canillo

Sortida al bosc d'Encampadana, entre el Forn i Riba Escorxada, Canillo PDF Imprimeix Correu electrònic

Sortida al bosc d'Encampadana, entre el Forn i Riba Escorxada, Canillo

 

El proper diumenge 24 de febrer, realitzarem des de l'ADN una sortida en raquetes al bosc d'Encampadana. Resseguirem el camí més aviat planer que mena del Forn al refugi de Riba Escorxada. Durant l'itinerari, comentarem curiositats del bosc en època hivernal i mirarem de reconèixer alguns dels arbres i arbustos que anem trobant.

Ens trobarem a la plaça del poble d'Andorra la Vella (davant del Bondia) a les 9h30 per repartir-nos en diferents vehicles (si algú vol esperar-nos a Canillo que ho faci saber al inscriure's). Es tracta d'una sortida fàcil i de mig dia.

Es recomana portar menjar, aigua i roba d'abric. Es pot assistir en raquetes o bé amb calçat d'hivern i paraneus (la progressió en raquetes és més senzilla).

Agrairem que ens confirmeu l'assistència enviant un correu a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la indicant noms dels assistents i telèfon de contacte. Es tracta d'una activitat gratuïta i oberta a tothom. Recordem que pel que fa als propers cursets que l'associació realitzi durant el 2013, aquests només seran gratuïts per als socis de l'ADN.

Aquesta sortida anirà a càrrec d'Albert Ruzafa Tomàs, enginyer tècnic forestal.

Organitza: Associació per a la Defensa de la Natura (http://www.adn-andorra.org/)

 

sortida_en_raquetesv5

Poster realitzat per http://sorianospinola.blogspot.com/