Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
Inici Activitats CICLE DE SORTIDES GEO A LA VALL D'ENCLAR

CICLE DE SORTIDES GEO A LA VALL D'ENCLAR PDF Imprimeix Correu electrònic

CICLE DE SORTIDES GEO A LA VALL D'ENCLAR 


Us anunciem que el proper diumenge 18 de novembre es realitzarà una sortida organitzada de forma conjunta entre la FMC (Fundació Marcel Chevalier) i l'ADN (Associació per a la Defensa de la Natura) en el marc de les sortides GEO, iniciades el 2011 i continuades durant el 2012. Podeu trobar informació de les anteriors sortides a la pestanya "Activitats" del portal de la Fundació (http://www.igeotest.ad/igeofundacio/index.htm) i també en format notícia a l'apartat d'activitats del web de l'ADN (http://www.adn-andorra.org/index.php/activitats).

Aquesta propera sortida GEO a la vall d'Enclar ens durà des de La Margineda fins a Santa Coloma, resseguint el camí de la Solana, per desprès pujar pel camí condicionat de la tartera que s'accedeix per l'escola Janer, des d'on pujarem al coll i ens endinsarem fins a la cascada. Allí girarem cua per pujar al Roc i després baixar fins al riu d'Enclar i d'allà veure un altre cop la cascada, baixar fins a la morrena glacial i tornar a la Margineda pel Poble de Santa Coloma. Si tenim temps suficient, ens endinsarem fins al peu del Bony de la Pica, per on es passa per un bosc de boixos molt curiós, fins arribar a la morrena deixada per la glacera principal al fons de la vall.

L'ADN va editar ara fa uns anys la guia del Camí d'Enclar, dins de la col·lecció Pas a pas per Andorra, repartint-la en aquell moment entre els socis i diferents biblioteques del país. Us animem a fer-hi un cop d'ull i a portar-la el dia de la sortida. Mentre caminem, de ben segur que retrobarem bona part del que a la guia s'indica.

Es tracta d'una sortida de poc més de mig dia de durada, en que visitarem La Margineda, Santa Coloma, Roc d'Enclar i Vall d'Enclar.

Aquesta activitat anirà a càrrec de Valentí TURU i MICHELS, geòleg.

Ens trobarem a la plaça del poble d'Andorra la Vella (davant del Bondia) entre 8H30 i 9H00 per repartir-nos en diferents vehicles que deixarem a La Margineda (a l'INEM). Es recomana portar menjar. Agrairem que ens confirmeu l'assistència enviant un correu a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la indicant noms dels assistents i telèfon de contacte.