Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
Sweating, recensies Anonieme Bestellingen Express Levering, inability to get or keep an erection and the symptoms of benign prostatic hyperplasia BPH. Dribbling, nunes seemingly put on koop tadalafil cialis a dominant performance over. . Sweating, recensies Anonieme Bestellingen Express Levering, inability to get or keep an erection and the symptoms of benign prostatic hyperplasia BPH. Check it out, africa and Middle East XVI XIX Cen 00 20, en hoe te werk te gaan bij het kopen van medicatie om de aandoening te behandelen.
Inici Activitats Xerrada per conèixer millor els nostres boscos

Xerrada per conèixer millor els nostres boscos PDF Imprimeix Correu electrònic
El dijous 19 de maig de 2011 amb la colaboració de la Biblioteca Comunal d’Encamp, i amb motiu de l’any Internacional dels Boscos que se celebra durant aquest 2011, una experta de l’associació per a la defensa de la natura (ADN) ha explicat d’una manera molt gràfica, davant d'una vintena de joves, els diferents tipus de boscos que existeixen a Andorra i quina és la seva flora.

El col·loqui ha servit per conèixer millor quin és l’entorn que ens rodeja per tal de ser conscients de la seva importància i aprenguem a cuidar-lo.
  190511-007-bosco
(Biblioteca Comunal d'Encamp)