Associació per a la Defensa de la Natura

Síguenos en facebook Síguenos en Twitter
Inici Activitats PHOTO TIPS 5: Millorant la teva fotografia de natura de 5 en 5

PHOTO TIPS 5: Millorant la teva fotografia de natura de 5 en 5 PDF Imprimeix Correu electrònic

PHOTO TIPS 5: Millorant la teva fotografia de natura de 5 en 5

 

 

Dissabte 15 i diumenge 16 de gener de 2011

 

Photo Tips 5 és un taller de fotografia diferent. L’eix de PhotoTips 5 és ensenyar i compartir aquells conceptes i tècniques que són realment importants a l’hora d’intentar crear imatges suggerents i poderoses.

 

Tractarem aquells aspectes que utilitzen molts professionals durant la creació de les seves imatges traspassant la barrera de la tècnica i endinsant-nos en l’excitant terreny de l’actitud, la creativitat i la visió personal. El taller està organitzat en blocs de cinc en cinc idees o consells per tema amb la intenció de que sigui directe i clar. Més informació dels continguts aquí.

 

Programa:

 

Dissabte 15 de 9:00 a 14:00 sessió teòrica al Centre Cultural La Llacuna, carrer Mossèn

Cinto Verdaguer 4-6, d’Andorra la Vella.

 

Diumenge 16 de 9:00 a 14:00 sortida pràctica (lloc a determinar segons les condicions meteorològiques).

 

Places disponibles: 15 places.

 

Preu: Gratuït per als socis de l’ADN i 15 euros per als no socis (és possible fer-se soci el mateix dia de l'activitat; el preu de la quota anual és de 18 euros i dona accés gratuït a tots els cursets realitzats per l'associació).

 

 

 

Aquest curset anirà a càrrec d'Òscar Dominguez, ornitòleg i fotògraf de natura (www.deepwildphoto.com).

 

 

 

Inscripció:

Es molt important que es faci la inscripció. Només cal enviar-nos un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la amb el nom i cognoms dels participants, el nom de l'activitat a la que assistireu i un telèfon de contacte. També ho podeu fer deixant un missatge de veu al telèfon 866 086.

 

Amb aquestes quatre dades en tindrem prou per organitzar-nos degudament i, sobretot, per avisar-vos si hi hagués canvis de darrera hora com podria ser un canvi de lloc o de dia degut a males condicions meteorològiques.

 

Pagament::

El pagament de la inscripció als cursos, únicament per als participants que no siguin socis de l'ADN, es pot realitzar de tres formes:

 

  1. Ingrés per l'import del curs (15 euros) al compte de l'Associació per a la Defensa de la Natura, IBAN: AD88 0003 0018 0000 009R 1935, Crèdit Andorrà, posant com a concepte el vostre nom i cognoms i afegint les paraules “curs foto gener 2011”.

  2. Enviar-nos un correu electrònic amb el vostre nom i cognoms, número de compte i entitat bancària per tal que fem nosaltres el cobrament (és preferible la primera opció).

  3. Realitzar el pagament el mateix dia de l'activitat (és preferible la primera opció).

 

 

Recomanacions generals:

Porteu roba d'abric, calçat adequat, aigua i menjar. El trajecte fins als llocs indicats es farà en vehicles particulars. L'itinerari de la sortida pràctica no presenta dificultats.

 

L'ADN es reserva el dret d'ajornar, modificar o suspendre qualsevol de les activitats per condicions meteorològiques adverses o altres causes de força major. Així mateix, l'ADN no es farà responsable dels accidents que poguessin patir els participants durant les sortides naturalistes.